Veel gestelde vragen

Hoe veilig is mijn hond bij Hondenuitlaatservicemax?

Het vervoer van uw hond is met Hondenuitlaatservicemax uitstekend geregeld en voldoet aan alle normen. Voor het vervoeren van de honden is een bus aangeschaft die speciaal is omgebouwd tot hondenuitlaatservice bus. Zo kan iedere hond opgehaald worden en weer veilig terug naar huis gebracht worden. De veiligheid van de honden staat altijd voorop. Daarom is de bus voorzien van veilige en solide benches. In de benches liggen antislipmatten om uitglijden van de honden bij bijvoorbeeld bochten te voorkomen. Op de bus is een dakventilator geplaatst.

U gaat op vakantie of weekend weg en wie kan dat op mijn dieren passen?

Huisdieren blijven bij uw afwezigheid graag in een voor hun vertrouwde omgeving. Lekker in hun eigen mandje, kooi of in het zonnetje op de vensterbank slapen. Dit levert voor de huisdieren zo min mogelijk stress op en de dieren hoeven zich niet aan te passen aan een nieuwe en vreemde omgeving. Daarom bied honderuitlaatservicemax de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid, vakantie of weekend weg uw huisdier(en) in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen. Dit betreft alle soorten huisdieren: katten, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen en klein vee

U gaat trouwen en wie pas op mijn trouwe viervoeter?

Trouwen: De mooiste dag van uw leven. Dan is het fijn als u die dag geen zorgen hebt over uw trouwe viervoeter. Gaat u trouwfoto's maken, dan is het toch super als uw hond ook op de trouwfoto's staat. Uw hond is tenslotte ook een gezinslid. Bij Hondenuitlaatservicemax bieden wijeen bruidspakket aan.