Vervoer

   
 
Het vervoer met onze uitlaatservice bus is van alle gemakken voorzien

Het vervoer van uw hond is met de Hondenuitlaatservicemax.nl uitstekend geregeld en voldoet aan alle normen. Voor het vervoer is een bus aangeschaft die speciaal is omgebouwd tot hondenuitlaatservice bus voor honden. Zo kan iedere hond uit de roedel eenvoudig opgehaald en weer terug naar huis gebracht worden.

Veilig en voorzien

De veiligheid van de honden staat altijd voorop. Daarom is de bus voorzien van veilige en solide benches. In de benches liggen antislipmatten om uitglijden van de honden
bij bijvoorbeeld bochten te voorkomen. Op de bus is een dakventilator geplaatst.

Comfort

Waar de ene hond nog even geniet van het samenzijn met zijn maatjes, zal de andere hond al helemaal moe zijn van het spelen en alvast een lekker dutje doet op de terugweg. Speciaal hiervoor zijn er dekentjes en handdoeken aanwezig in de hondenuitlaatbus, zodat de honden altijd een heerlijk comfortabele rit hebben.

Schoon en hygiënisch

Na het spelen op het uitlaatveld kunnen honden vies en nat worden. Daarom heeft Hondenuitlaatservicemax handdoeken in de bus liggen zodat de honden nog even een beetje schoongemaakt kunnen worden en handdoekdroog bij u thuis worden teruggebracht. Om de hondenuitlaatbus zelf ook goed schoon te houden wordt deze dagelijks gereinigd.
 
Volg ons op facebook
Volg ons op instagram