uitlaatservice.jpg

Hondenuitlaatservice

De Wandelingen

Hondenuitlaatservicemax beschikt over een eigen uitlaatlandje dat volledig omheind is! Veilig en speciaal ingericht voor honden, compleet met zwembadjes. De honden kunnen hier heerlijk vrij en los rennen en spelen met elkaar. Voor de waterratten onder ons hebben wij twee zwembadjes op het landje waar ze heerlijk kunnen plonsen en in de zomer verkoeling kunnen zoeken. Langs het uitlaatlandje staan allemaal bomen die in de zomer voor heerlijke schaduw zorgen. Ons uitlaatlandje is geschikt voor alle honden! Puppy's mogen met de leeftijd van 8 weken al mee. Door middel van een tussen afscheiding kunnen we het uitlaatlandje in twee stukken verdelen waardoor de oudjes ook heerlijk los kunnen rennen en snuffelen zonder last te hebben van de pubers. De bus wordt geparkeerd op een volledig omheind terrein, zodat uw hond veilig vanuit de bus naar ons uitlaatlandje kan rennen. Zodra de honden weten waar ze heengaan zijn ze niet te houden en weten ze dat ze heerlijk met al hun vriendjes kunnen rennen en spelen. Na de wandeling worden de honden weer moe en voldaan naar huis gebracht. Eenmaal weer thuis gekomen wordt uw hond afgedroogd krijgt hij vers water te drinken en naar uw wensen wordt eventueel eten en/of medicijnen gegeven.

Wanneer kan uw hond mee met de groepswandelingen

Het is belangrijk dat uw hond sociaal is naar andere honden en geen agressief gedrag vertoont richting mij en de andere honden. Ook moet uw hond luisteren naar de basis commando´s zit, af, hier, kom en blijf. Daarnaast vind ik rust en harmonie erg belangrijk in de groep, elke hond moet zich veilig voelen en volop plezier beleven aan de wandeling. Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van uw hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Zo stel ik verplicht dat iedere hond preventief behandeld is tegen vlooien, teken en wormen. Elke jaar de benodigde vaccinaties krijgt en die ik controleer tijdens het gratis intake gesprek en verzekerd te zijn via uw WA-verzekering.

Individuele wandelingen

De individuele wandelingen zijn een uitkomst wanneer uw hond om bepaalde redenen niet mee kan met onze groepswandelingen. De wandeling wordt geheel aangepast aan uw hond en uw wensen. De wandeling duurt 30 minuten en uw hond word uitgelaten in zijn vertrouwde omgeving of op ons uitlaatlandje afhankelijk van uw woonplaats. Eenmaal weer thuis gekomen wordt uw hond afgedroogd en krijgt hij vers water te drinken en naar uw wensen wordt eventueel eten en/of medicijnen gegeven. Heeft u twee of meer honden, ook dat is geen probleem ze worden dan samen uitgelaten.

Hondenuitlaatservicemax bied u de volgende diensten

Hondenuitlaatservicemax wandelt van maandag t/m vrijdag
(zaterdag en zondag op aanvraag)
Ook tijdens vakanties en feestdagen kunt u gebruik maken van onze diensten
(op aanvraag)
Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvend intake gesprek

Intake gesprek Gratis

Prijzen per 1 november 2021

Maandag t/m Vrijdag
Groepswandeling - € 12,50
2e hond op hetzelfde adres - € 9,50
10-rittenkaart - € 125,00 (1 hond)

10-rittenkaart - € 220,00 (2 honden)

 Individuele wandeling (30 min)
Maandag t/m Vrijdag

(Beperkt beschikbaar)
Losse wandeling 1e hond - € 12,50
Losse wandeling 2e hond - € 9,50

Zaterdag op aanvraag
(Beperkt beschikbaar)

Individuele wandeling 1e hond - € 13,50
Individuele wandeling 2e hond - € 10,50

Zondag en feestdagen op aanvraag
(Beperkt beschikbaar)

Individuele wandeling per hond - € 15,00


Prijzen zijn per hond per keer
inclusief 21% BTW.
Prijs is afhankelijk van de reisafstand.
(Schoonhoven en omgeving +/- 5 km)
Daar buiten andere tarieven

Iedere extra hond op hetzelfde adres krijgt 25% korting.

Honden.png