Hondenuitlaatservice

 

U houdt zielsveel van uw hond. Uw lieve viervoeter is als een kind voor u en geeft u onvoorwaardelijke liefde en is trouw naar het baasje. Maar u bent wel eens één of meerdere dagen weg, ziek of slecht ter been of wat de reden ook mag zijn dat u uw trouwe viervoeter niet kunt uitlaten. Dan wilt u dat uw hond uitgelaten wordt door een betrouwbaar persoon. Niet alleen betrouwbaar naar uw hond toe, maar ook persoonlijk betrouwbaar, want u geeft de sleutel van uw woning aan diegene af om uw hond op te halen en weer thuis te brengen wanneer u niet thuis bent. Met een gerust hart laat u de hond en de woning achter u, wanneer u naar het werk of op vakantie gaat. Want die persoon die regelt de opvang van uw lieve hond, zoals u het wilt. Die persoon ben ik: Patricia Steenbergen.

De wandelingen:
 
Groepswandelingen:
Hondenuitlaatservicemax beschikt over een eigen uitlaatveldje dat volledig omheind is! Veilig en speciaal ingericht voor honden, compleet met zwembadjes. De honden kunnen hier heerlijk vrij en los rennen en spelen met elkaar. Voor de waterratten onder ons hebben wij twee zwembadjes op het veldje waar ze heerlijk kunnen plonsen en in de zomer verkoeling kunnen zoeken. Langs het uitlaatveldje staan allemaal bomen die in de zomer voor heerlijke schaduw zorgen. Ons uitlaatveldje is geschikt voor alle honden! Puppy's mogen met de leeftijd van 8 weken al mee. Door middel van een tussen afscheiding kunnen we het uitlaatveldje in twee stukken verdelen waardoor de oudjes ook heerlijk los kunnen rennen en snuffelen zonder last te hebben van de pubers. De bus wordt geparkeerd op een volledig omheind terrein, zodat uw hond veilig vanuit de bus naar ons uitlaatveldje kan rennen. Zodra de honden weten waar ze heengaan zijn ze niet te houden en weten ze dat ze heerlijk met al hun vriendjes kunnen rennen en spelen. Na de wandeling worden de honden weer moe en voldaan naar huis gebracht. Eenmaal weer thuis gekomen wordt uw hond afgedroogd krijgt hij vers water te drinken en naar uw wensen wordt eventueel eten en/of medicijnen gegeven.
 
Wanneer kan uw hond mee met de groepswandelingen:

Het is belangrijk dat uw hond sociaal is naar andere honden en geen agressief gedrag vertoont richting mij en de andere honden. Ook moet uw hond luisteren naar de basis commando´s zit, af, hier, kom en blijf. Daarnaast vind ik rust en harmonie erg belangrijk in de groep, elke hond moet zich veilig voelen en volop plezier beleven aan de wandeling. Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van uw hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Zo stel ik verplicht dat iedere hond preventief behandeld is tegen vlooien, teken en wormen. Elke jaar de benodigde vaccinaties krijgt en die ik controleer tijdens het gratis intake gesprek en verzekerd te zijn via uw WA-verzekering.


  Individuele wandelingen:

De individuele wandelingen zijn een uitkomst wanneer uw hond om bepaalde redenen niet mee kan met onze groepswandelingen. De wandeling wordt geheel aangepast aan uw hond en uw wensen. De wandeling duurt 30 minuten en uw hond word uitgelaten in zijn vertrouwde omgeving of op ons uitlaatveldje afhankelijk van uw woonplaats. Eenmaal weer thuis gekomen wordt uw hond afgedroogd en krijgt hij vers water te drinkenen naar uw wensen wordt eventueel eten en/of medicijnen gegeven. Heeft u twee of meer honden, ook dat is geen probleem ze worden dan samen uitgelaten.

Individuele wandelingen zijn geschikt voor de volgende honden:
Als uw hond niet gecastreerd is en niet met andere honden kan
Als uw teefje loops is,
duur daarvan is 4 weken
 Als uw hond herstellende is van een operatie of gezondheidsproblemen heeft
Wat de reden ook mag zijn,
alle honden zijn welkom.
 
Hondenuitlaatservicemax bied u de volgende diensten:
Groepswandelingen
Individuele wandelingen
 2x per dag of meer uw hond uitlaten
Vaste dagen gebruik maken van onze service
Meerdere dagen per week
Vroege ochtend wandeling
(individueel)
Avond wandeling
(individueel en vast aan de riem)
Wandeling in het weekend (op aanvraag)
Tijdens vakanties en feestdagen (op aanvraag)
Eenmalig gebruik maken van onze diensten
Spoed service

Hondenuitlaatservicemax wandelt van
maandag t/m vrijdag
(zaterdag en zondag op aanvraag)
Ook tijdens vakanties en feestdagen kunt u
gebruik maken van onze diensten
(op aanvraag)
Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvend intake gesprek.

Kijk ook naar onze andere diensten:

Verzorging aan huis
Paardenverzorging
Bruidspakket
   
Intake gesprek Gratis
 
Prijswijziging per 1 november 2021
 
Maandag t/m Vrijdag
Groepswandeling - 12,50
2e hond op hetzelfde adres - 9,50
10-rittenkaart - 125,00  (1 hond)

10-rittenkaart - 220,00 (2 honden)

 Individuele wandeling (30 min)
Maandag t/m Vrijdag

(Beperkt beschikbaar)
Losse wandeling 1e hond - 12,50
Losse wandeling 2e hond -   9,50

Zaterdag op aanvraag
(Beperkt beschikbaar)

Individuele wandeling 1e hond - 13,50
Individuele wandeling 2e hond - 10,50

Zondag en feestdagen op aanvraag
(Beperkt beschikbaar)

Individuele wandeling per hond - 15,00

Prijzen zijn per hond per keer
inclusief 21% BTW.
Prijs is afhankelijk van de reisafstand.
(Schoonhoven en omgeving +/- 5 km)
Daar buiten andere tarieven

Iedere extra hond op hetzelfde adres krijgt 25% korting.
 
Volg ons op facebook