Image

Hondenuitlaatservice

De wandelingen

Hondenuitlaatservicemax beschikt over een eigen uitlaatlandje dat volledig omheind is! Veilig en speciaal ingericht voor honden, compleet met zwembadjes. De honden kunnen hier heerlijk vrij en los rennen en spelen met elkaar. Voor de waterratten onder ons hebben wij twee zwembadjes op het landje waar ze heerlijk kunnen plonsen en in de zomer verkoeling kunnen zoeken. Langs het uitlaatlandje staan allemaal bomen die in de zomer voor heerlijke schaduw zorgen. Ons uitlaatlandje is geschikt voor alle honden! Puppy's mogen met de leeftijd van 8 weken al mee. Door middel van een tussen afscheiding kunnen we het uitlaatlandje in twee stukken verdelen waardoor de oudjes ook heerlijk los kunnen rennen en snuffelen zonder last te hebben van de pubers. De bus wordt geparkeerd op een volledig omheind terrein, zodat uw hond veilig vanuit de bus naar ons uitlaatlandje kan rennen. Zodra de honden weten waar ze heengaan zijn ze niet te houden en weten ze dat ze heerlijk met al hun vriendjes kunnen rennen en spelen. Na de wandeling worden de honden weer moe en voldaan naar huis gebracht. Eenmaal weer thuis gekomen wordt uw hond afgedroogd krijgt hij vers water te drinken en naar uw wensen wordt eventueel eten en/of medicijnen gegeven.

Wanneer kan uw hond mee met de groepswandelingen

Het is belangrijk dat uw hond sociaal is naar andere honden en geen agressief gedrag vertoont richting mij en de andere honden. Ook moet uw hond luisteren naar de basis commando´s zit, af, hier, kom en blijf. Daarnaast vind ik rust en harmonie erg belangrijk in de groep, elke hond moet zich veilig voelen en volop plezier beleven aan de wandeling. Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van uw hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Zo stel ik verplicht dat iedere hond preventief behandeld is tegen vlooien, teken en wormen. Elke jaar de benodigde vaccinaties krijgt en die ik controleer tijdens het gratis intake gesprek en verzekerd te zijn via uw WA-verzekering.

Hondenuitlaatservicemax bied u de volgende diensten

Hondenuitlaatservicemax wandelt van maandag t/m vrijdag (zaterdag en zondag op aanvraag).
Ook tijdens vakanties en feestdagen kunt u gebruik maken van onze diensten (op aanvraag). Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvend intake gesprek. Vanwege de volle groepen en de beperkte plekken nemen wij alleen honden aan voor vaste dagen in de week. Wij hebben helaas geen plek voor honden om de week, af en toe of tijdelijke uitlaat. Wij nemen helaas geen ongecastreerden (volle) reuen aan.

Intake gesprek Gratis

Prijzen per 01-01-2024

Maandag t/m Vrijdag

- Groepswandeling

1e Hond€ 14,50

2e hond€ 11,50

Op het zelfde adres

- 10-rittenkaarten

1 Hond€ 145,00

2 Honden€ 260,00

Op het zelfde adres

3 Honden€ 375,00

Op het zelfde adres

Individuele wandeling
(30 min)
Zaterdag en Zondag op aanvraag
(Beperkt beschikbaar)

Per hond € 16,50

 

Prijzen zijn per hond per keer.
Iedere extra hond op hetzelfde adres krijgt 20% korting.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Prijs is afhankelijk van de reisafstand.

Ons werkgebied is uitsluitend:
(Daar buiten komen wij niet)
Schoonhoven, Ammerstol, Bergambacht, Cabauw, Lopik.

Image

 

© Copyright 2024 - Hondenuitlaatservicemax.nl - Alle rechten voorbehouden