Reviews

Image

Baco

Echt een aanrader! Onze Baco heeft het zo naar zijn zin bij Patricia echt helemaal top.

Image

Bianca Mittelhaeuser

Ik ben Charlie, een Engelse Cocker Spaniel van 9 maanden.  Deze zomer mocht ik bij Patricia logeren en daarom vond ik het niet zo erg dat mijn baasjes zonder mij op vakantie gingen. Patricia is zo lief en zorgzaam en ik heb het zo heerlijk gehad die 2 weken.Patricia is super goed en lief met dieren en wij gaan Charlie zeker vaker brengen. Super fijn om ons hondjes met zo'n goed  gevoel bij een ander achter te kunnen laten.Niet alleen wij maar ook Charlie heeft vakantie.

Image

Charlie

Ik ben Charlie, een Engelse Cocker Spaniel van 9 maanden. Deze zomer mocht ik bij Patricia logeren en daarom vond ik het niet zo erg dat mijn baasjes zonder mij op vakantie gingen. Patricia is zo lief en zorgzaam en ik heb het zo heerlijk gehad die 2 weken. Patricia is super goed en lief met dieren en wij gaan Charlie zeker vaker brengen. Super fijn om ons hondjes met zo'n goed gevoel bij een ander achter te kunnen laten. Niet alleen wij maar ook Charlie heeft vakantie. Professioneel / betrokken / persoonlijke aandacht / liefdevol zijn zo maar een paar steekwoorden als we aan Patricia en haar uitlaatservice denken. Wij willen nooit meer een ander.  

Image

Cleo †

Een nacht proefslapen bij Hondenuitlaatservicemax en gelijk een bullen vriendje jones †

Image

Cloe

Hallo ik ben chloe en mag 2 x per week mee met patricia ik kan dan lekker rennen en spelen op het grote veld met andere honden vriendjes. Ik woon op een boerderij met paarden en jeanny, als mijn baasjes aan het werken is of op vakantie, wil zij graag dat we goed verzorgd worden en dan bellen ze patricia en dan komt patricia bij mij langs en we doen samen de paarden binnen zetten en eten geven en jeanny nog even extra naar buiten zodat mijn baasje dan rustig weg kan. Ik vind het super fijn om mee te gaan omdat jeanny al heel oud is kan ik bij patricia mij energie kwijt en lekker kan spelen met andere honden tot gauw groetjes van chloe.

Image

Denise Beekman

Nu reeds een aantal jaren klant en nog altijd super blij. Honden kunnen lekker lang hun benen strekken en interactie hebben met andere honden en komen moe en voldaan weer thuis. Krijg ook altijd leuke foto's en filmpjes. Daarnaast is de service fantastich, goede prijs en heel flexibel. Niet alleen vaste uitlaat, maar ook in het weekeinde beschikbaar voor bv een dagje weg en opvang mogelijk voor vakantie.

Image

Dexter

Onze lieve Dexter is een week bij Patricia en Max wezen logeren. Wij hebben gerust van onze vakantie kunnen genieten, wetend dat hij in goede handen is.Hondenuitlaatservicemax.nl is voor ons een topper en absolute aanrader voor iedereen. Dexter voelde zich gelijk thuis bij Patricia en Max. Hij kan heel zenuwachtig zijn in nieuwe omgeving. Dexter blij en baasje ook. Bedankt Patricia.  

Image

Dierenvriend

Houden zich goed aan afspraken en zorgen super voor de dieren. Echt een aanrader.

Image

Isa

Hondenuitlaatservicemax is geweldig! Onze Isa gaat graag mee en geniet van alles. Ze is ook positief veranderd door het contact met alle honden. Patricia is geweldig! Ze staat altijd klaar en kan ik met een gerust hart werken omdat Isa goed verzorgd word. Echt een top bedrijf. Ik beveel iedereen Hondenuitlaatservicemax aan. Ik ben blij dat onze Isa er terecht kan. Patricia je bent een kanjer!!

Image

Marleen Verwoerd

Zo hehe.....iedereen weer veilig thuis, tijd om uit te rusten! Nogmaals dank je wel voor de goede zorgen.......

Image

Olli, Yupi en Muis

Echt een topuitlaatservice. Mijn honden zijn gek van Patricia. Ik krijg altijd leuke foto's. Tijdens onze vakantie is Patricia een week bij ons in huis geweest om voor alle dieren te zorgen. Echt een aanrader!

Image

Qwinthy

8-8-2018 ben ik getrouwd. Patricia heeft mijn ondeugende beagle qwinthy in huis gehad. Qwinthy kan erg last van heimwee hebben. Maar ze heeft het super leuk gehad. Hondenuitlaatservicemax is een heel goed en liefdevol adres om je hondje naar toe te brengen. Ik ga je zeker meer bellen.

Image

Skippy en Balou

Geweldige service! Onze katjes zijn ook heel blij met jou.  

 

© Copyright 2024 - Hondenuitlaatservicemax.nl - Alle rechten voorbehouden