Image

Verzorging aan huis

Huisdieren blijven bij uw afwezigheid graag in een voor hun vertrouwde omgeving. Lekker in hun eigen mandje, kooi of in het zonnetje op de vensterbank slapen. Dit levert voor de huisdieren zo min mogelijk stress op en de dieren hoeven zich niet aan te passen aan een nieuwe en vreemde omgeving. Daarom bied hondenuitlaatservicemax de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid, vakantie of weekend weg uw huisdier(en) in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen. Dit betreft alle soorten huisdieren: katten, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen en klein vee. Buiten de noodzakelijke zorg zoals eten- en vers water geven, kattenbak- of kooi verschonen zal ik uw huisdier tijdens uw afwezigheid ook extra aandacht geven. Als we er dan toch zijn, dan kunnen we meteen de plantjes verzorgen, de kliko aan de straat zetten en de post opruimen. Uiteraard kunt u uw wensen en verzorgingseisen kenbaar maken in een intake gesprek en zal ik proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Medische verzorging

Door mijn ervaring met vele verschillende huisdieren kan ook tijdens uw afwezigheid de medische verzorging van uw huisdier door mij verleent worden. Hierbij wordt o.a verstaan, het geven van medicatie, ogen/oren zalven etcetera.

1x daags€ 12,00

(max. 2 huisdieren, zelfde soort)
+/- 20 min per bezoek
1x per dag eten geven
Vers drinkwater
Medische verzorging
Aandacht geven
Evt dagelijks kattenbak/kooi verschonen
Post/kranten verzamelen/ sorteren
Planten water geven (binnen)

2 x daags€ 18,00

(max. 2 huisdieren, zelfde soort)
+/- 15 min per bezoek
2x per dag eten geven
Vers drinkwater
Medische verzorging
Aandacht geven
Kat(ten) binnen en buiten laten
Evt dagelijks kattenbak/kooi verschonen
Post/kranten verzamelen/ sorteren
Planten water geven (binnen)

Meer dan 2 dieren/diersoorten

Wanneer u meer dan 2 dieren of diersoorten heeft overleggen we tijdens het intake gesprek het tarief welke afhankelijk is van de verzorging van uw huisdieren.


Prijzen zijn per dag
inclusief 21% BTW.
Prijs is afhankelijk van de reisafstand.

 

Ons werkgebied is uitsluitend:
(Daar buiten komen wij niet)
Schoonhoven, Ammerstol, Bergambacht, Cabauw, Lopik.

Image

 

© Copyright 2024 - Hondenuitlaatservicemax.nl - Alle rechten voorbehouden