Goede doelen

Image

Dierenbescherming

Ben je getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing, of heb je een dierenambulance nodig? Dan is er één centraal nummer om te bellen: 144.

Image

Stichting Sterk voor Dieren

Wilma de Joode (Oprichtster) zet zich haar hele leven al in voor honden in binnen en buitenland. Stichting Sterk voor Dieren helpt honden in nood. Kunt u door omstandigheden financieel niet voorzien in de behoefte van uw hond, plotseling een operatie of kan uw hond door persoonlijke omstandigheden niet naar de trimsalon en heeft uw hond dit dringend nodig? Stichting Sterk voor Dieren kan u helpen. Ook als u niet langer voor uw hond kunt zorgen! Wilma herplaatst uw hond met de juiste zorg en aandacht. Hondenuitlaatservicemax helpt Stichting Sterk voor Dieren, dit kan door honden op te vangen die met spoed uit hun huisje weg moeten. We staan klaar om Wilma te helpen met het zorgen voor honden in nood.

Image

Jolly - Stichting Sterk voor Dieren

Hondenuitlaatservicemax heeft voor "Stichting sterk voor dieren" de lieve schattige Jolly twee weken opgevangen. Jolly zat bij mensen in huis waar ze nooit werd uitgelaten. Bij ons mocht ze gewoon hond zijn rennen en rollen in het gras en zand. Heerlijk vond ze dat! Wat genoot ze van alle aandacht. Ze ging elke dag mee met alle hondjes van de uitlaatservice. Iedereen was gek van Jolly het duurde gelukkig niet lang voordat ze haar gouden mandje had gevonden.

Image

Arie (Ravi) - Stichting Sterk voor Dieren

Moet nog ingevuld worden!

Image

Ada (Cockie) - Stichting Sterk voor Dieren

Moet nog ingevuld worden!

Image

Honden zonder toekomst

De teams van Stichting honden zonder toekomst en Perros sin Fronteras zetten zich al 10 jaar in, om het dierenleed op Gran Canaria tegen te gaan. Met een groep ervaren vrijwilligers proberen wij op diverse manieren een oplossende bijdrage te bieden aan zwerfdieren problematiek op Gran Canaria. Doordat het herplaatsen van honden in Spanje niet de omvang kent zoals bij ons in Noord Europa, worden nog steeds duizenden honden jaarlijks onnodig afgemaakt. Door deze ten dode opgeschreven honden lokaal en in Nederland, België en Duitsland te herplaatsen, worden er veel honden van een onnodige dood gered. Daarnaast worden de problemen ook bij de bron aangepakt en werken we samen aan een betere toekomst voor de dieren.

Afgedankte honden verdienen een tweede kans. Daarom helpen wij deze dieren, op een verantwoorde manier,  een passend  nieuw thuis te vinden. Het team van Honden zonder toekomst probeert altijd de juiste match baas-hond te vinden. Helaas is het niet makkelijk om voor elke hond een nieuw thuis te vinden, immers niet elke hond is geschikt voor herplaatsing. Nog altijd worden er duizenden honden afgemaakt in de dodings-stations.

Perros sin fronteras zet zich ook op sociaal maatschappelijk vlak in om hun steentje bij te dragen aan de bewustwording van de lokale bevolking. Daarbij wordt geprobeerd een breed publiek te bereiken. Niet alleen volwassenen en senioren, maar ook leerlingen in het primaire en secundaire onderwijs, kinderen in moeilijke sociale omstandigheden, kinderen en volwassenen met een beperking en nog een aantal andere doelgroepen.

Ook wordt er geld ingezameld t.b.v. castratie projecten. Buiten het financiële aspect maakt ook de Spaanse macho cultuur het ons niet altijd makkelijk om de bevolking te helpen en overtuigen hun dieren te laten castreren. Gelukkig lukt het stapje voor stapje om steeds meer honden in ‘probleem gebieden’ te castreren of steriliseren.

Wat doe je op vakantie!

Juist hondjes knuffelen. Ik ben bij de opvang @Perros Sin Fronteras, Honden zonder toekomst geweest in Gran Canaria. Al deze schatjes zoeken nog een liefdevol huisje.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ga je op vakantie naar Gran Canaria?
Word dan vluchtbegeleider en neem een hondje mee naar z'n gouden mandje in Nederland.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Happy Dog Maspalomas

Vanaf mei 2015 is Happy Dog Maspalomas ontstaan, een eigen particuliere opvang onder leiding van Sylvia, die al jaren lang actief is op het Spaanse eiland om zwerfdieren uit perrera's (dodingstations) een toekomst te bieden. De opvang biedt een zeer fijne plek waar de honden geen gevaar lopen om ingeslapen te worden als het te vol raakt, waar de honden alle zorg en liefde krijgen die ze nodig hebben, en om ze voor te bereiden op een gouden mandje, soms op het eiland zelf, maar veelal in Nederland of België.

Sylvia heeft met diverse perrera's op het eiland contact, gaat zelf regelmatig langs om honden veilig te stellen en te reserveren, maar krijgt ook regelmatig hondjes 'aan de deur', of via de dierenarts op het eiland, als daar een hondje wordt binnengebracht.

Er wordt geen onderscheid gemaakt in welke honden er geholpen worden, er zit altijd een diversiteit aan honden, van kleine pups, mixjes, jong, oud, groot, klein, tot zelfs rashonden als Duitse Herders, Pointers en Podenco's. Voor elke hond in de opvang zoeken wij een geschikte match.

Inmiddels heeft Happy Dog Maspalomas een zeer enthousiast team aan vrijwilligers in Nederland en België die zich inzetten om de honden een veilige en fijne plek te geven. De adoptieprocedure verloopt op basis van een zeer secure 3 punts-screening (aanvraagformulier, telefonische intake en een huisbezoek), waarna de adoptie tevens wordt vastgelegd middels een adoptiecontract.

Door de samenwerking met Verhuisdieren hopen wij vele gouden mandjes te vinden voor onze 'Canarische kanjers'!

 

© Copyright 2024 - Hondenuitlaatservicemax.nl - Alle rechten voorbehouden