Image

Vervoer van uw hond

Het vervoer van uw hond is met Hondenuitlaatservicemax uitstekend geregeld en voldoet aan alle normen. Voor het vervoeren van de honden is een bus aangeschaft die speciaal is omgebouwd tot hondenuitlaatservice bus. Zo kan iedere hond opgehaald worden en weer veilig terug naar huis gebracht worden.

Veilig en voorzien

De veiligheid van de honden staat altijd voorop. Daarom is de bus voorzien van veilige en solide benches. In de benches liggen antislipmatten om uitglijden van de honden bij bijvoorbeeld bochten te voorkomen. Op de bus is een dakventilator geplaatst.

Comfort

Waar de ene hond nog even geniet van het samenzijn met zijn maatjes, zal de andere hond al helemaal moe zijn van het spelen en alvast een lekker dutje doen op de terugweg. In de winter zijn de benches voorzien van kleden en handdoeken zodat de honden warm en confortabele rit hebben.

Schoon en hygiënisch

Na het spelen op ons uitlaatlandje kunnen honden vies en nat worden. Daarom heeft Hondenuitlaatservicemax handdoeken in de bus liggen zodat de honden nog even een beetje schoongemaakt kunnen worden en handdoekdroog bij u thuis worden teruggebracht. Om de hondenuitlaatbus zelf ook goed schoon te houden wordt deze dagelijks gereinigd.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

© Copyright 2024 - Hondenuitlaatservicemax.nl - Alle rechten voorbehouden